955,079 views 155 on YTPak
196 82

Published on 13 Aug 2015 | over 2 years ago

Meer informatie: www.cineart.nl/films/love-3d

LOVE overstijgt goed en kwaad. LOVE is een genetisch verlangen. LOVE is een ander bewustzijn. LOVE is een harddrug. LOVE is een geestesziekte. LOVE is een machtsspel. LOVE is jezelf voorbij streven. LOVE is een verblindend licht. LOVE is sperma, vloeistoffen en tranen. LOVE is een opwindend seksueel melodrama over een jongen en een meisje, en nog een meisje.

Het is nieuwjaarsdag vroeg in de ochtend als de telefoon gaat. Murphy ontwaakt naast zijn jonge vrouw en tweejarig kind. Hij luistert zijn voicemail. De moeder van zijn ex-vriendin Electra is doodongerust en wil weten of hij iets van haar dochter vernomen heeft. Electra is al een tijd vermist, en ze is bang dat er iets met haar is gebeurd. In de loop van de regenachtige dag haalt Murphy herinneringen op aan de beste liefdesaffaire van zijn leven; zijn twee jaar met Electra. Een brandende passie vol beloftes, spelletjes, excessen en fouten.

Van regisseur Gaspar Noé, de maker van SEUL CONTRE TOUS, IRRÉVERSIBLE en ENTER THE VOID komt nu LOVE; een shockerend melodrama over seks, passie en liefde. De film ging in wereldpremière op het Filmfestival van Cannes 2015.

Facebook: www.facebook.com/cineartnederland
Twitter: www.twitter.com/CineartNL
Instagram: www.instagram.com/cineart_nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op www.cineart.nl
Customize Your Hybrid Embed Video Player!

6-digit hexadecimal color code without # symbol.

 

Report video function is under development.

 


Loading related videos...