229,290 views 210 on YTPak
824 124

Published on 07 Jun 2013 | over 4 years ago

*EDIT I HAVE MADE A VIDEO ON HOW TO PLAY IT WITH STEAM ACTIVATED
A VIDEO OF ME PLAYING GTA IV IS SHOWN HERE: www.youtube.com/watch
HERE'S THE LINK: www.youtube.com/watch
GO INTO FULL SCREEN FOR A BETTER VIEW
BEFORE YOU ASK, I DON'T KNOW HOW TO FIX THE ERRORS
JUST RUN AS ADMINISTRATOR
I just found this fix yesterday, and wanted everyone to know how to fix it
Here's the link to the page I found it at:
steamcommunity.com/app/12210/discussions/0/828935361252171907/

STEPS HERE:
1] GO TO GTA IV MAIN FOLDER
2]CREATE A SHORTCUT OF YOUR LAUNCHGTAIV APPLICATION
3]GO TO PROPERTIES OF THE SHORTCUT
4]THEN GO TO THE SHORTCUT TAB ON THE PROPERTIES
5]IN THE TARGET BOX AFTER THE LAST " PUT A SPACE AND TYPE -AVAILABLEVIDMEM
6]RIGHT CLICK YOUR DESKTOP BACKGROUND AND GO DOWN TO SCREN RESOLUTION AND CLICK IT
7]CLICK THE SMALL BLUE TEXT THAT SAYS 'ADVANCED SETTINGS'
8]NOW JUST CHECK YOUR DEDICATED VIDEO MEMORY

NOW BACK TO THE GTA IV PROPERTIES SHORTCUT PORTION:

9]TYPE IN THE NUMBER OF YOUR DEDICATED MEMORY AFTER
-AVAILABLEVIDMEM
10]NOW CLICK APPLY
11]CLICK OK AND START UP YOUR GAME AS 'RUN AS ADMINISTRATOR'
12]ONCE AT THE MAIN MENU WHERE YOU CHANGE YOUR OPTIONS, GO TO GRAPHICS, AND AT THE BOTTOM YOUR NEW VIDEO MEMORY USAGE SHOULD BE THERE
13]NOW JUST ADJUST YOUR GRAPHICS WITHIN YOUR SELF GIVEN RANGE AND START YOUR GAME, IT SHOULD WORK

GOOD LUCK

Please do not take it to heart if I don't answer your question it could be one of a couple of reasons:
1) I don't know the answer to the question (I try my best to figure it out)
2) It was a repeat question, that with a little of searching it was probably answered *cough* my other videos *cough*
3) Or I just haven't gotten around to answering your question
Customize Your Hybrid Embed Video Player!

6-digit hexadecimal color code without # symbol.

 

Report video function is under development.

 


Loading related videos...