1,066,002 views 125 on YTPak
17,308 283

Published on 01 Oct 2015 | about 1 year ago

wuahh ini aplikasi yang sangat dibutuhkan oleh para jomblo wkwkkwkw, ini adalah kompilasi instagram dari instagram edhozell

ey yo wazap troopz vroh n sistah, tulis donk di comment bawah, sketsa mana yang jadi kesukaan kalian ^^ video yang pertama itu terinspirasi dari go jek yang punya banyak layanan kayak go food, go clean dll, enak kali yah kalo bisa ada go pacar wkwkkw

please Subscribe, like, comment and share, karena subscribe, like, comment dari temen2 semua yang memberikan gw energy untuk terus bikin video dan berkarya di Youtube ^^
ALL GLORY TO GOD !!

Thank you for being you
xoxo

www.edhozell.com

For booking and reservation contact :
081290537772 (Aurel)

*disclaimer : this video contains part of other video that is uploaded to Youtube therefore it is courtesy of Youtube and as a verified Youtube partner, i am allowed to use part of other video content courtesy of Youtube under derivative, educational and parody work. To learn more about this go to www.youtube.com/yt/copyright/

Loading related videos...