5,165,692 views 328 on YTPak
34,608 1,985

Published on 03 Oct 2015 | over 2 years ago

Nikita zingt bij The Blind Auditions van The voice of Holland het nummer "Love Me Like You Do" van Ellie Goulding. Ze kiest uiteindelijk voor coach Sanne.

The voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Aflevering terugkijken? Check de officiële website: www.thevoiceofholland.com .
ABONNEER voor meer video's: bit.ly/TVOHyoutube

THE VOICE OF HOLLAND - SOCIAL MEDIA
Facebook - www.facebook.com/thevoiceofholland
Instagram - www.instagram.com/rtl_tvoh
Twitter - www.twitter.com/rtl_tvoh

OVER THE VOICE OF HOLLAND
The voice of Holland is dé talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.
Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Anouk, Sanne Hans, Ali B en Marco Borsato. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.
Customize Your Hybrid Embed Video Player!

6-digit hexadecimal color code without # symbol.

 

Report video function is under development.

 


Loading related videos...