39,669,660 views 372 on YTPak
72,990 13,740

Published on 28 Sep 2013 | over 4 years ago

20.07.2013 @HERA RESORT, ALBANIA
(i am the brides brother, the first one dressed like penguine)
In 2010 i promissed my sister that this dance was going to be a surprize on her wedding day...and i asured her that we will be the first in Albania to do something like this!

Në vitin 2010 i premtova motrës time, që këtë kërcim do ta bënim surprizë për dasmorët në dasmën e saj.....dhe i sigurova që do të ishim të parët në Shqipëri që do bënim diçka të tillë!!!
I love u...my sister!!!!
www.facebook.com/dajadon
Customize Your Hybrid Embed Video Player!

6-digit hexadecimal color code without # symbol.

 

Report video function is under development.

 


Loading related videos...