561,082 views 252 on YTPak
2,154 278

Published on 21 Sep 2015 | over 2 years ago

Plej lista DRŽAVNI POSAO 4:
www.youtube.com/playlist

Plej lista DRŽAVNI POSAO 3:
www.youtube.com/playlist

Plej lista DRŽAVNI POSAO 2:
www.youtube.com/playlist

Plej lista DRŽAVNI POSAO 1:
www.youtube.com/playlist
-----------------------------------------

Četvrta sezona serijala Državni posao donosi mnogo novina. Kao što vam je poznato, prethodna sezona se završila izuzetno nepovoljno po arhivatore. Naši junaci su skončali u kazneno-popravnoj ustanovi, zbog nepravilnosti prilikom javne nabavke računarske opreme u firmi.

Potpisi koje su nemarno stavili na papir koštali su ih slobode. Da stvar bude još gora, nestali su i zlatnici Lazara Malinačkog i nalaze se u rukama Kornjače Radeta, njihovog arhineprijatelja. Čini se da je trojac Čvarkov-Torbica-Boškić dotakao samo dno života, a kada neko dotakne dno i kada nema dalje, svi putevi vode ka površini. Zato se iskreno nadamo da će se fortuna osmehnuti našim junacima i pomoći im da izađu iz ove naizgled bezizlazne situacije. U protivnom, i zatvor je za ljude: "Tri obroka dnevno, krov nad glavom i krevet", rekao je svojevremeno Dragan Jove Torbica...

Autori, glumci i scenaristi serijala: Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković
Saradnik na scenariju: Mladen Urdarević
Reditelj: Stojče Stoleski
Urednica: Mara Skendžić-Reljić

Prethodne emisije (nedeljni omnibus "Radna sedmica") možete pogledati i na media.rtv.rs/drzavni-posao .

-----------------------------------------
Javna medijska ustanova "Radio-televizija Vojvodine" (JMU RTV) isključivi je nosilac svih prava u vezi sa serijalom "Državni posao".

Korišćenje snimaka emisije "Državni posao" i njihovo postavljanje na Internet bez saglasnosti RTV-a nije dozvoljeno i sankcioniše se Zakonom o autorskom i srodnim pravima i Krivičnim zakonikom RS.

Svako naknadno postavljanje epizoda bićemo prinuđeni da prijavimo YouTube administratorima. To može rezultovati i trajnim gašenjem Vašeg kanala od strane YouTube-a, zbog kršenja njihovog pravila po kojem svaki korisnik može da na svoj kanal postavlja samo klipove koje je u potpunosti sam kreirao.
(www.youtube.com/watch

Hvala Vam na razumevanju!
-----------------------------------------
Customize Your Hybrid Embed Video Player!

6-digit hexadecimal color code without # symbol.

 

Report video function is under development.

 


Loading related videos...