223,101 views 124 on YTPak
58 36

Published on 10 Feb 2014 | over 4 years ago

Debby heeft nog nooit zoveel van zichzelf laten zien voor het kijkradioprogramma Debby en haar Mannen. Vandaag lag zij poedelnaakt op de massagetafel voor een 'barefoot massage'.

Blote voeten

Masseuse Kim Shin Young-van Adrichem masseert Debby anderhalf uur met haar blote voeten. Met deze vorm van masseren kan je je volle gewicht gebruiken om druk te zetten op bepaalde punten van het lichaam. Masseurs die hun handen gebruiken, krijgen vast last van hun polsen. Bij deze vorm van masseren loop je dat risico niet. Daarnaast kun je met je benen lange bewegingen maken over het hele lichaam. Debby voelt maar weinig verschil: "Ik ben vaker gemasseerd, maar het voelt eigenlijk niet anders. Kim heeft hele zachte voeten."Sjaak Bral kan zijn lach bijna niet onderdrukken: "Debby wordt hier bijna uitelkaar gerukt!".

Kim Shin Young-van Adrichem

Debby is niet de eerste die onder de voeten van Kim Shin Young-van Adrichem belandde, eerder masseerde zij al niemand minder dan Paul McCartney van The Beatles en voetballer Dennis Bergkamp.

BLOOM House of Health

Kim Shing Young-van Adrichem is verbonden aan BLOOM House of Health aan de Koninginnegracht in Den Haag. Een plek waar verschillende specialisten samenkomen die zich met gezondheid bezighouden.
Customize Your Hybrid Embed Video Player!

6-digit hexadecimal color code without # symbol.

 

Report video function is under development.

 


Loading related videos...