6,521,069 views 141 on YTPak
24,919 886

Published on 14 Aug 2015 | over 2 years ago

SBMG & Broederliefde - Hard Work Pays Off
iTunes: bit.ly/hwpotunes
Spotify: bit.ly/spotiywork
Deezer: bit.ly/deezwork

Video Credits: PAPERCLIPS

Dope Boy Fresh is een oude term voor zulke relatief jonge artiesten. Het is dan ook een verwijzing naar de onderlinge band die al even terug gaat. Vier jaar geleden brachten Broederliefde en SBMG de gezamenlijke track ‘Domme Jongens’ uit. De straathit betekende voor beiden de doorbraak buiten de eigen regio. Hierna ontplofte het met hits als ‘Labanta’, ‘Oeh Na Na’ en diverse succesvolle samenwerkingen, honderden optredens, grote festivals en bezoekjes aan De Wereld Draait Door, 3FM, 538 en miljoenen views en streams.

101Barz The Next MC winnaar D-Double, tevens een van de leden van New Wave, opent de optredens. Het is geen onbekende van de rest, hij werkte al met ze samen, zit bij hetzelfde label en wordt door zowel Broederliefde als SBMG enorm gerespecteerd om zijn technische raps en lyrical tracks. Op de straathit ‘Youngbelegen’ uit 2013 stonden alle drie de acts.

Tijdens de shows kan er zomaar al wat nieuwe muziek worden gespeeld. D-Double zit veel in de studio voor een opvolger van zijn Jong, Wild & Roekeloos EP, Broederliefde legt eveneens de laatste hand aan een nieuwe EP en SBMG werkt aan het langverwachte album.
-----

Top Notch is een platenlabel, die vooral bekend werd met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als in België.

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: bit.ly/1zAjdX7
De Jeugd van Tegenwoordig: bit.ly/17sRfa4
Jayh: bit.ly/1Mj1fT4
Ares: bit.ly/17sN5iD
The Opposites: bit.ly/1ywsKhM
SBMG: bit.ly/19eN5Ds
Dio: bit.ly/1J8B7eo
Sjaak: bit.ly/1A3QIoi
Fresku: bit.ly/1EloaaA
Sef: bit.ly/1J8EuCc
Ronnie Flex: bit.ly/19eNmGg
Winne: bit.ly/1737dXd
Flinke Namen: bit.ly/1B6aFhr
Fakkelteitgroep: bit.ly/1KSmNEg
TopNotchclassics: bit.ly/1zcCNtn

twitter.com/TopNotchNL www.facebook.com/TopNotchNL instagram.com/topnotchnl
www.top-notch.nl/
Customize Your Hybrid Embed Video Player!

6-digit hexadecimal color code without # symbol.

 

Report video function is under development.

 


Loading related videos...