243,472 views 484 on YTPak
132 68

Published on 01 May 2015 | over 2 years ago

Korte DVD-preview van de Kashmierse Massage DVD- Helios Centrum Heerde. www.helioscentrum.nl/helios-shop
Demonstratie-DVD: Liefdevolle Aanraking (massage) door Dick Nijssen gefilmd door Heino Jansen in de MegaKota van het Helios Centrum in Heerde.

Regie, Productie en Muziek: Heino Jansen
Meditatiemuziek: soundcloud.com/heino-jansen/heino-jansen-kashmierse-massage-muziek-38-min

Info over de Kashmierse massage

De Kashmierse massage stamt uit een Indiase tantra traditie waarin beoefening van meditatie en massage centraal staan. Bij deze intuïtieve massage wordt het lichaam in verschillende houdingen gemasseerd: soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Daarbij ligt de nadruk vooral op de kwaliteit van aanraken: uitnodigend, teder, speels, soms stevig maar altijd liefdevol.

Deze massage is helend voor trauma’s op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Maar ook de gebruikelijke remmingen en fixaties op seksueel gebied waar veel mensen mee behept zijn, kunnen via deze massage oplossen. Hoewel het heel prettig kan zijn om seksuele opwinding te ervaren tijdens deze massage, wordt er niet toegewerkt naar een ‘happy end’ zoals dat gebruikelijk is bij erotische massages.

Als zowel de gever als de ontvanger van deze massage zich overgeeft aan de open, stille, heldere ruimte van zijn/haar ware Zelf, voorbij de conditioneringen van de mind, zintuigen weerstandsloos open, zonder ergens naartoe te werken, dan zullen ze een veel subtielere en completere vorm van gelukzaligheid ervaren. Je wordt extatisch in je hele lichaam en je zult een liefde ervaren die in steeds grotere golven opwelt vanuit het Onbenoembare in jezelf.

Wil je deze massage zelf ook leren of eerst zelf ervaren, dan kan dat tijdens de Tantra massage avonden, TaoTantra weekendworkshops en de Body of Bliss driedaagses op Helios Centrum Heerde.

Kijk voor meer info op:

www.helioscentrum.nl .
www.innerlijk-geluk.nl
www.heinojansen.nl
www.tantricflow.nl

Voor een individuele (massage) afspraak kun je mailen met:

Dick Nijssen: dick@helioscentrum.nl
Heino Jansen: info@heinojansen.nl
Customize Your Hybrid Embed Video Player!

6-digit hexadecimal color code without # symbol.

 

Report video function is under development.

 


Loading related videos...